shutterstock_195109382

WWW.PIANOTOPPERS.NL

LEVERBAAR IN VERSCHILLENDE BEZETTINGEN EN PRIJSKLASSEN

''Alle verzoeknummers van het publiek worden op onnavolgbare wijze live gespeeld door de pianisten!''

170967_130995556967654_1470427_o

''De allerbeste top piano entertainers uit binnen en buitenland komen samen in 1 wervelende show!''

piano 12229744,width=200,height=200 A-drummer-and-drums

Piano Toppers staat garant voor een interactieve show van allure. Het publiek bepaald het repertoire! Hoe? Gewoon door je verzoekje op een viltje te schrijven en hoogstpersoonlijk aan je favoriete Piano Player te geven.

 

Van Pop tot Hazes en van de recente top 40 hits tot aan de dance hits van nu, alles wordt live op de glamour vleugels van de Piano Toppers gespeeld.

 

De bezetting van Piano Toppers is nooit hetzelfde, de beste piano entertainers van Nederland wisselen elkaar af op het podium. Elke show is dus uniek en er wordt vooraf gekeken welke pianisten het beste passen op welk feest. Dit wordt aangevuld met de beste drummers en saxofonisten uit de clubs. Dit alles in solo maar ook als duelling piano setting. Kortom, altijd verrassend en actie. Nieuw is de mogelijkheid om de shows uit te breiden met een DJ. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor elk feest wordt een weloverwogen selectie van pianisten en instrumentalisten samengesteld. Hiermee staat Piano Toppers elke keer weer garant voor een unieke muzikale belevenis waarin niet alleen het publiek maar ook de muzikanten elkaar verrassen.

 

Piano Toppers is al enkele jaren aanwezig op feesten en evenementen die er toe doen. Zo verzorgden zij vaste club avonden in Club Panama te Amsterdam en Bloomingdale aan zee in Zandvoort. Op personeelsfeesten voor ABN AMRO, Eneco, Transavia en vele andere grootschalige events in het land waren zij al met succes te gast. Volgende keer op jouw feestje? Benieuwd met welk verzoeknummer jij aan komt... voor meer info kijk op www.pianotoppers.nl